UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Краса по-англійски
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Краса по-англійски

Stage Beauty
1 088
0
00
7.2
720p
Сюжет картини розгортається в XVII столітті в постшекспірівської Англії. У театрах того часу актори які виконували всі ролі, і жіночі, в тому числі - були чоловічої статі. Красень актор - Нед Кіностон, виконавець виключно жіночих ролей, є улюбленцем королівського двору і публіки в цілому. Він до такої міри заграється на театральних підмостках, що і в реальності воліє проживати жіночу роль. Костюмерша Марія ж, дуже любить знаменитого актора. Мріючи опинитися на його місці, вона копіює всі звички жести і манери Неда. Прийшовши вельми до речі для Марії, указ короля Чарльза II, який допустив жінок до акторської професії, допомагає збутися її мрії і опинитися на сцені. З того моменту життя красеня Неда теж кардинально змінюється. Ставлення суспільства до бісексуала, що залишився без роботи і колишнього лідера королівського двору, стає абсолютно негативним. Єдина, хто не відвернеться в скрутну хвилину і погодитися допомогти Неду не тільки як людині, а й як коханому чоловікові, виявиться Марія.

кадри з фільму Краса по-англійскикадри з фільму Краса по-англійскикадри з фільму Краса по-англійскикадри з фільму Краса по-англійски
Краса по-англійски дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Краса по-англійски українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent