UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Підірвати Гітлера
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Підірвати Гітлера

Elser
2 078
0
+22
7.0
FullHD
Фільм, заснований на реальних подіях, розповість про німецького тесляра Георге Ельзера, якому не вистачило всього сім хвилин, щоб змінити історію.
Після того, як до влади в Німеччині приходять нацисти, Ельзер починає побоюватися, що своїми діями вони поставлять країну на поріг війни. Після того, як Німеччина починає війну з Польщею, Ельзер, який бажає уникнути ще більшого кровопролиття, яке за його припущеннями безсумнівно станеться в недалекому майбутньому, вирішує вбити Гітлера, щоб врятувати мільйони життів німецьких громадян.
З'ясувавши, що кожен рік 8 листопада в мюнхенському пабі «Бюргербройкеллер» фюрер виступає перед обраними членами НСНРП, наш герой починає готувати замах. Ретельно спланувавши зухвалий план, Георг закладає потужний вибуховий механізм годинної дії всередину колони, недалеко від якої як правило мала бути трибуна фюрера. 8 листопада 1939 року могутній вибух забирає життя восьми чоловік, при цьому шістдесят три відвідувача отримують поранення різного ступеня тяжкості. В цей час, наш герой, який нагальним чином намагався покинути країну, ще не знав, що Гітлера в числі постраждалих не виявилося. Коротко привітавши присутніх в залі, фюрер спішно покинув приміщення незадовго до вибуху, так як йому терміновим чином необхідно було повернутися в столицю.

Режисер:
Олівер Хіршбігель
Країна:
Рік:
Тривалість:
114 хвилин (01:54)
Звук:
багатоголосий закадровий | OBOZ-TV
кадри з фільму Підірвати Гітлеракадри з фільму Підірвати Гітлеракадри з фільму Підірвати Гітлеракадри з фільму Підірвати Гітлера
Підірвати Гітлера дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Підірвати Гітлера українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent