UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Їх зоряний час / Їх зоряні півтори години
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Їх зоряний час / Їх зоряні півтори години

Their Finest
1 886
0
+33
6.8
720p
Друга світова війна. Великобританія. 1940-ий рік ознаменувався німецьким бліцкригом і масовими бомбардуваннями Британії. Народ перебуває в пригніченому стані. Ніхто не був підготовлений до такого швидкого і вкрай сумного розвитку подій. Щоб якось підняти бойовий дух нації і показати, що справи йдуть не так плачевно, було вирішено зняти неймовірно мотивуючий фільм. За задумом творців, не тільки британці, а й жителі США, побачивши, що відбувається на екрані, повинні були сповниться бажанням протистояти німецькій агресії.
У центрі сюжету опиняється молода дівчина на ім'я Кетрін, яку запрошують в Департамент кіно, щоб вона попрацювала над сценарієм майбутнього фільму, поставивши жіночий діалог. Ось тільки дівчину відразу попереджають, що вона отримає за свою роботу набагато менше, ніж колеги-чоловіки, до того ж її ім'я не буде вказано в титрах. Проте, не дивлячись на почуте, Кетрін з радістю береться за роботу. Разом з молодим чоловіком на ім'я Баклі, цинічним дотепним ведучим сценаристом, вони задумують створити епічний художній фільм, мова в якому піде про героїчний порятунок британських солдатів під час Дюнкеркської операції.

кадри з фільму Їх зоряний час / Їх зоряні півтори годиникадри з фільму Їх зоряний час / Їх зоряні півтори годиникадри з фільму Їх зоряний час / Їх зоряні півтори годиникадри з фільму Їх зоряний час / Їх зоряні півтори години
Їх зоряний час / Їх зоряні півтори години дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Їх зоряний час / Їх зоряні півтори години українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent