UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мадам
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мадам

Madame
3 305
0
00
6.1
FullHD
Вже не молода подружня пара - Анна і Боб - зі Сполучених Штатів, бажаючи надати перчинку відносинам і якось урізноманітнити свій злегка похмурий шлюб, вирішує поїхати в романтичний Париж і поселитися в шикарному маєтку. Вони багаті, і багато чого пройшли разом. Опинившись на місці, чоловік і жінка починають готуватися до званої вечері. Вишукані страви та прибори, дорогі, витримані вина. Раптово Анна виявляє, що за столом всього буде перебувати тринадцять персон! Будучи забобонною, господиня просто приходить в жах і просить свою віддану служницю Марію видати себе за загадкову благородну даму і повечеряти з ними, щоб уникнути страшного числа. Злегка сторопіла служниця все ж дає свою згоду, незважаючи на те, що поняття не має, як слід поводитися світській пані.
Спершу все йде добре, проте незабаром вино дає про себе знати. І легкий флірт Марії, а також грайливі розмови звертають на неї пильну увагу з боку багатого британського денді. Події розвиваються так, що парочка починає зустрічатися і між ними швидко спалахує бурхливий роман. Ось тільки наша героїня розуміє, що обман рано чи пізно розкриється, до того ж її господиня налаштована проти таких відносин.

Режисер:
Amanda Sthers
Країна:
Рік:
Тривалість:
91 хвилина (01:31)
Звук:
професійний дубльований | Інтер
кадри з фільму Мадамкадри з фільму Мадамкадри з фільму Мадамкадри з фільму Мадам
Мадам дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мадам українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent