UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Догори дригом / Голова обертом
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Догори дригом / Голова обертом

Head Over Heels
1 584
0
+11
5.4
FullHD
Комедія «Догори дригом» (Head Over Heels) - захоплююча картина, відповідна для вечірнього перегляду після важкого трудового дня. У сюжет фільму покладена трагічна історія про дівчину на ім'я Аманда, якій не щастить у коханні. Почалося все з того, що вона застала свого коханого в ліжку з іншою жінкою. Пробачити? Ні, не в її стилі. Аманда збирає речі і йде. Доводиться жити в крихітній комірчині, ділити побут з 4-ма сусідками - супермоделями. Героїня дізнається багато нового про модельний бізнес, який, як виявляється, сповнений не тільки конкурентної боротьби, а й курйозів. Звичайно, Аманда на межі зриву, але від депресії її рятує нове знайомство. Джим, чарівний сусід з будинку навпроти. Сам момент знайомства викликає бурю емоцій через свою оригінальність. Напевно, це любов з першого погляду, він сама досконалість, ідеал, еталон мужності, Аполлон, але ... О ні, здається Джим - вбивця психопат ?! Аманді доводиться провести власне розслідування, не може ж бути зовнішність настільки брехлива. Приємна романтична комедія, з елементами драми і трилера, залишить тільки приємні враження від перегляду.

Режисер:
Марк Вотерс
Країна:
Рік:
Тривалість:
86 хвилин (01:26)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Догори дригом / Голова обертомкадри з фільму Догори дригом / Голова обертомкадри з фільму Догори дригом / Голова обертомкадри з фільму Догори дригом / Голова обертом
Догори дригом / Голова обертом дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Догори дригом / Голова обертом українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent