UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Не залишай слідів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Не залишай слідів

Leave No Trace
6 847
1
+99
7.2
FullHD
Для тринадцятирічної дівчинки життя протікає нелегко і незвично. До недавнього часу їй довелося забути про дитяче безтурботне життя і зіткнутися з не дитячими проблемами. Вона зі своїм батьком проживає в лісовій глушині, далеко від міста. Батько і дочка ведуть усамітнене життя, і практично не залишають свого житла. У найближче містечко сім'я вирушає тільки при крайній нужді: поповнення продуктів або покупка необхідних в побуті предметів. Батько дочки нетовариська і замкнута людина, який звик вирішувати проблеми без будь-чиєї допомоги. Також він повністю впевнений, що таке життя зовсім задовольняє його дочка. Але юна героїня не поділяє думку батька. Її мрія це спілкування з ровесниками, розваги та пошук нових знайомств. Про свої бажання дівчина не розповідає батькові, оскільки боїться його розлютити. В один із днів в їх хатину приходять поліцейські, які розслідують якийсь злочин. Дівчинка розуміє, що це її реальний шанс піти з глушини і почати нормальне життя. Варто тільки сказати кілька слів поліцейським, і її життя стане не такою як раніше. Єдине, що стримує дівчину це розлука зі своїм відлюдним батьком.

Режисер:
Дебра Граник
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
109 хвилин (01:49)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Не залишай слідівкадри з фільму Не залишай слідівкадри з фільму Не залишай слідівкадри з фільму Не залишай слідів
Не залишай слідів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Не залишай слідів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. ЮРА
    ЮРА
    1 січня 2021 14:30
    +6
    Однозначно фільм не для всіх.
    Атмосферний і чуттєвий.
    Його зрозуміють люди тонкої натури втомлені від соціуму або розуміючі соціальні процеси (затягування людей в місто із законами міста), люди з більш широким розумінням природи і місця людини у ній.