UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Уна
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Уна

Una
1 558
0
+22
6.2
720p
Дівчата бувають дуже довірливі і вкрай влюбчиві. Особливо, якщо вони малі і не встигли ще набратися досвіду. А в даній кінострічці йдеться взагалі про дівчинку. Головну героїню звуть Уна. Їй було всього-то дванадцять років, коли вона зустріла дорослого чоловіка на ім'я Рей. Його солодкі промови і обіцянки запали глибоко в серце і душу наївному малятку. І вона зважилася на дуже необдуманий і, можна сказати, божевільний крок - втеча з дому. Разом зі своїм коханим вона була готова піти на край світу. Однак так далеко йти не довелося. Все обмежилося номером в дешевому мотелі в якомусь маленькому містечку. Там Рей перестав бути романтичним героєм, а виявився банальним педофілом. Природно, він скористався Уною і, розбестивши бідолаху, просто втік. Поліція знайшла злочинця, і його посадили в тюрму. Відсидівши свій термін, чоловік вийшов на свободу, змінив паспорт і став жити з чистого аркуша.
Минуло п'ятнадцять років. Наша героїня подорослішала і тепер живе звичайним життям нормальної дівчини. Одного разу Уна розкриває газету і бачить обличчя, яке їй найбільше на світі хотілося б забути. Рей тепер - успішна людина і насолоджується життям. Дівчина, ледь не збожеволівши від такого повороту подій, вирішує відшукати кривдника і змусити його заплатити за все, що він з нею зробив.

Режисер:
Benedict Andrews
Жанр:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Унакадри з фільму Унакадри з фільму Унакадри з фільму Уна
Уна дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Уна українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent