UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чумова п'ятниця
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чумова п'ятниця

Freaky Friday
4 716
1
+66
6.2
720p
Головними героїнями фільму «Чумова п'ятниця» ( «Freaky Friday») є Тесс Копман, психотерапевт і її дочка-підліток Енн. Мати і дочка абсолютно не можуть зрозуміти один одного, не бажаючи шукати компромісів. Енн любить рок-музику і найбільше хоче брати участь в музичному конкурсі, а Тесс забороняє їй репетирувати і більш того, не відпускає на участь в конкурсі, тому що як раз в цей день проходить репетиція до її весілля. В кінцевому підсумку, пристрасті закипають настільки, що в справу вирішує втрутитися літня китаянка, яка дає їм печива з передбаченнями. У запалі сварки дівчата з'їдають печиво, але вже на наступний день прокидаються, помінявшись тілами. Шок від того, що відбувається змінюється нерозумінням, як далі бути, адже у Енн школа і майбутній конкурс, а у Тесс консультації клієнтів, шоу на ТБ і весілля. Все ускладнюється ще й тим, що дочці дуже подобається молодий чоловік, який теж навчається в її школі і як раз в той момент, коли Енн не є собою в прямому сенсі, він вирішує з нею познайомитися ближче. У підсумку він просто в шоці від зануди Енн і починає придивлятися до її матері, яка є на подив сучасною і цікавою співбесідницею. Що буде далі, нікому не зрозуміло, але потроху мати і дочка починає перейматися один до одного розумінням і повагою. Але невже все так і залишиться і Енн не зможе брати участь в конкурсі і їй доведеться вийти заміж за хлопця своєї мами?

Режисер:
Марк Вотерс
Країна:
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
багатоголосий закадровий | студія LeDoyen
кадри з фільму Чумова п'ятницякадри з фільму Чумова п'ятницякадри з фільму Чумова п'ятницякадри з фільму Чумова п'ятниця
Чумова п'ятниця дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чумова п'ятниця українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. олена ворлдеборысивна
    26 січня 2023 23:46
    0
    heart_eyes i,m love unatit stayt of ameryka and helpiwood самсоненко т.и. 14.11.1958р бед герл шип фром may ненька гриднева т.я. 9.05.1951р.