UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чудернацька наука
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чудернацька наука

Weird Science
1 470
0
02
6.6
FullHD
Перед нами - американська комедія. І саме про школярів. «Чудернацька наука» (Wired Sciens) творці позиціонували, як фентезі. Ну звідки їм було знати в далекому 1985 році, що таке аватар або масштабна екранізація «Хоббіта». Залишимо це на їх совісті. А сам фільм розповідає про дуже актуальну проблему всіх юнаків і іноді дівчат. Насправді в вісімдесятих з'явився цілий рій подібних фільмів. Кіно про гормони. Це якщо в двох словах. У нашому ж випадку мова йде про гормони двох молодих людей (один з них, звичайно, геній, так як з гормональним фоном геніям везе чомусь менше), які змушують їх винайти прилад, що виробляє спокусливих дівчат. Хлопчики створили собі дівчину мрії. Але як і личить дівчині мрії, вона повинна бути трохи розумнішою, трохи досвідченішою і трохи загадковішою за всіх інших дівчат мрії, які грають в класики за шкільним вікном. Жанр гормонально-комендійного фільму вісімдесятих вимагає смішних і пікантних сцен, ідіотських зачісок, модних тоді, і гормонально-збалансованого хеппі-енду. Всі ці умови бездоганно дотримані творцями фільму.

Режисер:
Джон Г'юз
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Чудернацька наукакадри з фільму Чудернацька наукакадри з фільму Чудернацька наукакадри з фільму Чудернацька наука
Чудернацька наука дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чудернацька наука українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent