UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Це могло статися з тобою
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Це могло статися з тобою

It Could Happen to You
1 863
0
+88
6.3
FullHD
Сюжет фільму розгортається навколо молодого поліцейського на ім'я Чарлі Ленг - доброї, чесної і щедрої людини. Але йому не пощастило в житті - він одружений на жадібній і до того ж дуже дурній жінці. Всі її розмови з ним зводяться до одного - до грошей і тільки до грошей. Вона постійно змушує його купувати лотерейні квитки, щоб, якщо їм пощастить, вони б виграв велику суму грошей, розбагатіли. Але не так мислить наш герой. Його, гроші так пристрасно не цікавлять. Він любить допомагати людям і, якщо знадобиться, він може віддати останнє, що у нього є, щоб допомогти людині. Одного разу він зайшов з другом поліцейським, в невелике кафе, щоб перекусити і, коли він став розраховуватися за обід, у нього не виявилося грошей, щоб дати чайові офіціантці і він пообіцяв їй, що якщо він виграє в лотерейний квиток, він дасть їй половину виграшу . І ось, відбувається чудо, він виграє 4 мільйона доларів. Чарлі тепер дуже багата людина, але гроші не запаморочили йому голову, як його дружині. Він пам'ятає про свою обіцянку. Що ж станеться далі з нашим героєм, який сюрприз чекає його попереду, ви дізнаєтеся, подивившись цю чудову мелодраму.

Режисер:
Ендрю Бергман
Країна:
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Це могло статися з тобоюкадри з фільму Це могло статися з тобоюкадри з фільму Це могло статися з тобоюкадри з фільму Це могло статися з тобою
Це могло статися з тобою дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Це могло статися з тобою українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent