UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Каліфорнія
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Каліфорнія

Kalifornia
1 863
0
+33
6.7
FullHD
Що може бути небезпечного в журналістиці? Якщо сидіти в бібліотеці, то нічого. Адже в бібліотеці ніхто нікого не вбиває. А якщо зайнятися вивченням поведінки маніяків?
У фільмі "Каліфорнія" (Kalifornia) молодий письменник Браян, засидівшись над збором інформації про маніяків, вирішує побувати на місцях скоєння вбивств, щоб написати книгу. Він хоче відправитися в подорож по країні до Каліфорнії зі своєю коханкою-фотографом. Щоб знизити витрати на поїздку письменник вирішується взяти двох незнайомців. Така ж молода пара, тільки з іншого соціального прошарку і трішки з іншими намірами. Ерлі - веселий чолов'яга, йому заборонено залишати межі штату, але він хоче потрапити до Каліфорнії. Його дівчина - наївна дівчина, яка просто любить подорожувати. Ніхто з кабріолета не підозрює, що їде поруч з убивцею. До речі, Ерлі встигає вбивати і під час шляху. Дівчина-фотограф спочатку побоювалася своїх попутників, але Браян здружився з Ерлі і перестав прислухатися до здорового глузду. Незабаром Браян і його дівчина стають свідками вбивств. Браяну все ж вдалося написати книгу.
Фільм вийшов дуже яскравий завдяки своїм головним героям. У ньому головне не стільки сюжет, скільки гра акторів. Бред Пітт в ролі немитого відморозка приводить у захват! Джульєтт Льюїс дуже переконливо зіграла дурну дівчину.

Режисер:
Домінік Сена
Країна:
Рік:
Тривалість:
117 хвилин (01:57)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Каліфорніякадри з фільму Каліфорніякадри з фільму Каліфорніякадри з фільму Каліфорнія
Каліфорнія дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Каліфорнія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent