UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастя

Tangled: Before Ever After
10 104
0
+5260
6.6
BDrip
Минуло 6 місяців з тих пір, як Рапунцель повернулася додому, вона повинна стати офіційною принцесою Корони, і незабаром пройде урочиста церемонія. Дівчина рада возз'єднатися зі своєю сім'єю і з усіх сил намагається відповідати новому статусу. Тепер вона не може виходити в місто, коли їй заманеться, батько дуже боїться втратити її знову. Напередодні коронації Рапунцель Юджин робить їй пропозицію. Дівчина вражена, визнання застає її зненацька, вона любить його, але поки не готова виходити заміж, в розгубленості вона ховається в своїй кімнаті.
Кассандра запрошує відвезти героїню мультфільму за фортечний мур, щоб та могла там перепочити від суєти. Розкішне волосся юної принцеси так їй набридло, що вона мріє від нього позбутися. Тим часом Юджин приходить в кімнату коханої і не знаходить її там. Король Фредерік хоче отримати від дочки пояснення її вчинків і намагається увійти, але наречений принцеси каже, що не варто її турбувати, вона все ще засмучена. Хлопець разом з Паскалем кидаються на пошуки.
Кассандра і Рапунцель під охороною Максимуса і Фіделло направляються в ліс. Тут вони бачать чарівну квітку, яка колись врятував маму юної спадкоємиці престолу. Як тільки дівчина торкається каменю, її волосся починає сяяти магічним світлом і відростає знову.

Режисер:
Tom Caulfield, Stephen Sandoval
Країна:
Рік:
Тривалість:
55 хвилин (00:55)
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастякадри з фільму Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастякадри з фільму Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастякадри з фільму Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастя
Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Рапунцель: Заплутана історія. Стежка до щастя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent