UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Гангстер
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гангстер

Hoodlum
1 465
0
00
6.3
FullHD
У центрі сюжету картини знаходяться кілька лідерів небезпечних злочинних угруповань, що поділяють сфери впливу. Однією керує якийсь Бампі Джонсон, який завоював повагу серед гарлемских рекетирів. Але містерові Джонсону кидає виклик суперник на прізвисько Голландець, який здійснює серію зухвалих нальотів на володіння конкурента.
Бампі розуміє, що за подібні витівки необхідно стягнути заслужену плату, але Шульц володіє таким ж авторитетом і не меншою кількістю прибічників, так що без сторонньої допомоги гангстера не обійтися. Радники рекомендують Бампі звернутися до легендарного стрілка Лакі Лючано, правда, потенційний партнер відрізняється досить суворим і кровожерливим характером. Лакі практично не керований, так що Джонсону доведеться неабияк потрудитися для того, щоб завоювати довіру злочинця.
У всьому панує безлад герої намагаються залагодити справи з особистим життям, проводити час з друзями. Але кримінальне хобі не сприяє розвитку подібних відносин, і кільком чинним персонажам доводиться вплутатися в небезпечну гру, де на кону стоїть не тільки сфера впливу, а й життя багатьох людей.

Режисер:
Білл Дюк
Країна:
Рік:
Тривалість:
130 хвилин (02:10)
Звук:
двоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Гангстеркадри з фільму Гангстеркадри з фільму Гангстеркадри з фільму Гангстер
Гангстер дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Гангстер українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent