UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Рок в літньому таборі 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Рок в літньому таборі 2

Camp Rock 2: The Final Jam
1 743
0
+11
5.2
BDrip
«Рок в літньому таборі 2» (Camp Rock): класичний сюжет або нове бачення? Фільм з уже класичним сюжетом: протистояння двох груп, в даному випадку - літніх молодіжних таборів, любовна інтрига, яка розвивається на тлі ворогуючих кланів ... Головні герої - американські підлітки Мітч, Шейн, Джейсон, Нейт повертаються в улюблений літній табір, щоб ще раз весело і з цікавістю провести свої літні канікули. Однак їх очікує неприємний сюрприз: неподалік відкривається інший табір, який переманює відпочиваючих і педагогічний колектив з табору, де знаходяться друзі. Все ускладнюється тим, що Нейту починає симпатизувати дочка власника ворогуючого табору.
Все говорить про те, що, здавалося б, нічого цікавого цей фільм глядачам не обіцяє. Однак, безсумнівно, глядач знайде багато нового і цікавого. Прекрасна гра молодих акторів просто заворожує, велика кількість саундтреків, композитора Крістофера Леннерца, просто вражає! Нове бачення класики жанру - так можна охарактеризувати даний фільм. Це яскрава, позитивна і що важливо, високоякісна мелодрама для будь-якої глядацької аудиторії.

Режисер:
Пол Хоен
Країна:
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Рок в літньому таборі 2кадри з фільму Рок в літньому таборі 2кадри з фільму Рок в літньому таборі 2кадри з фільму Рок в літньому таборі 2
Рок в літньому таборі 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Рок в літньому таборі 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent