UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Прогулянка висотою
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Прогулянка висотою

The Walk
1 677
0
+55
7.3
FullHD
Молодий вуличний артист Філіп Петі заробляє на життя в Парижі, показуючи різні фокуси і жонглюючи предметами. Але справжня пристрасть молодого хлопчини полягала в тому, щоб, знайшовши відповідне по висоті місце і простягнувши канат, пройтися по ньому під захоплені крики тріумфуючого натовпу. Одного разу, сидячи в черзі до кабінету стоматолога та гортаючи від нудьги журнал, він бачить зображення знаменитих веж-близнюків Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. Уважно вивчивши фотографію, Філіп ставить перед собою мету всього свого життя - пройтися без страховки по натягнутому між двома величезними хмарочосами канату.
Після того, як батько артиста виганяє його з дому, мотивуючи це марною професією сина і відсутністю доходів, наш герой, розуміючи, що дороги назад вже немає, відправляється в місцевий цирк. Там він знайомиться з Папою Руді, патріархом сімейного клану канатоходців під назвою «Білі Дияволи», який за певну фінансову мотивацію навчає нашого героя азам ходіння по канату і підготовки спорядження, не забувши згадати, що крім усього цього юнакові потрібно завжди тримати концентрацію і не втрачати самовладання, що б не відбувалося навколо. Познайомившись в Парижі з вуличної музиканткою Енні і просвятивши дівчину в свої плани, Філіп починає збирати команду однодумців, ретельно готуючись до легендарного трюку, помилка в якому може коштувати йому життя.

Режисер:
Роберт Земекіс
Країна:
Рік:
Тривалість:
123 хвилини (02:03)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Прогулянка висотоюкадри з фільму Прогулянка висотоюкадри з фільму Прогулянка висотоюкадри з фільму Прогулянка висотою
Прогулянка висотою дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Прогулянка висотою українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent