UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Падіння Лондону
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Падіння Лондону

London Has Fallen
5 510
0
+810
5.9
FullHD
Фільм, який є сиквелом гучного свого часу «Падіння Олімпу», показує нам події, які в цей раз відбуваються в самому серці Великобританії прекрасному місті Лондоні, що представляє собою центр політичного, економічного та культурного життя країни.
У Лондоні відбувається резонансна подія прем'єр-міністр Великобританії гине при дивних нез'ясованих обставин. Ця трагічна подія збирає багатьох впливових правителів провідних країн західного світу, які прибули до Англії, щоб висловити своє співчуття і взяти участь в церемонії похорону. Хто б міг подумати, що цей захід, безпеку якого дотримується на найвищому рівні, що б кожен його учасник міг відчувати себе захищеним від будь-яких непередбачених подій, обернеться спробою замаху на найвпливовіших світових лідерів, чия смерть може спричинити за собою жахливі наслідки для всього світу. Єдиними, хто не втрачає надію запобігти непоправному, президент США Бенджамін Ешер, його кращий агент секретної спецслужби Майк Беннінг, чудово підтвердив свій професіоналізм у подіях попереднього фільму.

Режисер:
Бабак Наджафі
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Падіння Лондонукадри з фільму Падіння Лондонукадри з фільму Падіння Лондонукадри з фільму Падіння Лондону
Падіння Лондону дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Падіння Лондону українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent