UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Викуп / Метелик на колесі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Викуп / Метелик на колесі

Butterfly on a Wheel
1 832
0
+33
6.7
FullHD
Головні герої фільму "Викуп" (Butterfly on a Wheel) Ніл і Еббі Рендалл і їх дочка Софі є успішною американською сім'єю, про яку можна сказати - ідеальна сім'я, уособлення «американської мрії». Ніл має хорошу роботу, процвітаючий фахівець в одній великій компанії, якого чекає підвищення по службі. Еббі займається домашнім господарством і вихованням єдиної у них дочки - Софі. Більш того, вони будують плани, щоб і Еббі зайнялася своєю улюбленою справою - фото. І раптом, абсолютно несподівано їх сімейне благополуччя, та щасливе життя до якого вони звикли, терпить крах. Їхню доньку викрадають. Вони в замішанні. Злочинець, який викрав їх дочку, і погрожуючи вбити її, виставляє їм все більш і більш витончені, запаморочливі вимоги, виконати які вкрай нелегко. Герої фільму не розуміють, за що викрадач, якого звати Том, робить все це з ними. Але одне очевидно, їхня сім'я руйнується, сім'я, яку вони творили протягом 10 років. Що ж робитимуть герої фільму, яка розв'язка очікує глядача.

Режисер:
Майк Баркер
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Викуп / Метелик на колесікадри з фільму Викуп / Метелик на колесікадри з фільму Викуп / Метелик на колесікадри з фільму Викуп / Метелик на колесі
Викуп / Метелик на колесі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Викуп / Метелик на колесі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent