UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Кохання на острові
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кохання на острові

Love Wrecked
3 167
0
00
4.9
BDrip
Аманда Байнс, зірка знаменитої комедії «Вона - чоловік», в дотепній і повчальній молодіжній мелодрамі з ліричною назвою «Любов на острові». Мова у фільмі піде про таке досить поширене явище, як фанатизм. Часом, надто сильно захоплюючись кимось або чимось, ми впадаємо в ейфорію або, навпаки, в депресію, яка заважає нам реально оцінювати те, що відбувається. Те ж саме сталося і з героїнею цієї історії. Дженні - юна і дуже наївна романтично налаштована дівчина. Працюючи на тропічному курорті, вона цілими днями витає в хмарах, мріючи про кращого в світі чоловіка - свого кумира, рок-зірку Джейсона Мастресе. День, коли дівчина дізнається, що музикант приїхав відпочивати в їх край, стає одним з найщасливіших у її житті. Але градус щастя загострюється ще сильніше, коли Дженні один на один з Джейсоном залишається на безлюдному острові, точніше, майже безлюдному. Вже дуже скоро до берегів причалюють фанатки Мастерса, які озброєні до зубів і готові поборотися з Дженні за серце красеня.

Режисер:
Рендал Клайзер
Країна:
Рік:
Тривалість:
87 хвилин (01:27)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Кохання на островікадри з фільму Кохання на островікадри з фільму Кохання на островікадри з фільму Кохання на острові
Кохання на острові дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Кохання на острові українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent