UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Містер Мерседес
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Містер Мерседес

Mr. Mercedes
2 439
0
+11
7.9
FullHD
У 2009 році в невеликому провінційному містечку Бріджтон, розташованому в штаті Огайо, стався жахливий інцидент: "Мерседес" втратив управління на повній швидкості в'їхав у натовп людей, які зібралися в пошуках роботи біля офісу великої компанії. Водій автомобіля зник з місця події, залишивши після себе шістнадцять понівечених трупів. Незважаючи на переконання своїх колег, які стверджують, що це був випадковий наїзд, досвідчений детектив Білл Ходжес, який прибув на місце трагедії, з перших хвилин був упевнений, що негідник навмисне в'їхав у натовп. Але вивести мерзотника на чисту воду йому так і не вдалося: публічно пообіцявши залучити до відповідальності водія «Мерседеса», наш герой так і не встиг це зробити, вийшовши на заслужену пенсію.
Через два роки Ходжес несподівано отримує провокаційного електронного листа від свого давнього «знайомого», в якому таємничий психопат глузливо дає детективу зрозуміти, що він довгий час стежив за ним. Більш того, лиходій натякає, що в найближчому майбутньому знову хтось помре під колесами автомобіля. Ось тільки масштаби трагедії можуть виявитися набагато більшими, ніж минулого разу.

Режисер:
Девід Е. Келлі
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
багатоголосий закадровий | НеЗупиняйПродакшн (s1); Субтитри (s2)
Статус:
2 сезон 10 серія
кадри з фільму Містер Мерседескадри з фільму Містер Мерседескадри з фільму Містер Мерседескадри з фільму Містер Мерседес
Містер Мерседес дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Містер Мерседес 2 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent