UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Моя кузина Рейчел
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Моя кузина Рейчел

My Cousin Rachel
2 006
0
+44
6.0
FullHD
Захоплююча дух кінострічка є екранізацією відомої книги письменниці на ім'я Дафна Дю Морьє. Історія занурить телеглядача в світ любові, одержимості, пристрасті і вбивства.
У центрі напружених подій виявляється головний герой, якого звуть Філіп. Перспективний хлопець виріс сиротою. Будинком йому став Корнуольський маєток, в якому йому дав виховання багатий кузен Емброз. Ледве нашому герою стукнуло двадцять чотири роки, його опікуну довелося покинути рідні стіни і відправитися в далеку Італію в зв'язку з поганим здоров'ям. Там чоловік познайомився з юною, привабливою і бідною красунею на ім'я Рейчел. Між двома людьми зав'язався бурхливий роман, який закінчився вінчанням. Однак сімейному щастю судилося недовго тривати, і Емброз помер при досить загадкових обставинах вже через рік.
Засмучений Філіп підозрює, що смерть родича була не випадковою, і виною всьому - підступні плани дволикий красуні на майно померлого. Але, згідно із заповітом, коли нашому герою виповниться двадцять п'ять, все майно перейде до нього. Хлопець приймає рішення познайомитися з Рейчел, бажаючи вивести її на чисту воду.

Режисер:
Роджер Мішел
Рік:
Тривалість:
106 хвилин (01:46)
Звук:
професійний дубльований | студія Postmodern
кадри з фільму Моя кузина Рейчелкадри з фільму Моя кузина Рейчелкадри з фільму Моя кузина Рейчелкадри з фільму Моя кузина Рейчел
Моя кузина Рейчел дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Моя кузина Рейчел українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent