UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мій кузен Вінні
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мій кузен Вінні

My Cousin Vinny
3 928
0
+77
7.6
FullHD
Кінокартина "Мій кузен Вінні" (My Cousin Vinny) - відмінний фільм з елементами криміналу, випущений в 1992 році відомою кінокомпанією 20th Century Fox. Джонатан Лінн виступив режисером картини, а головного героя зіграв Джо Пеші. Але перш, ніж він був затверджений на цю роль, на неї пробувалися Дені де Віто і Роберт де Ніро. За сюжетом розкуті і безбашені хлопці Біллі Гамбіні і Стен Ротенстайн, відвідавши невелике американське містечко штату Алабама, потрапляють в дуже і дуже неприємну історію. Їх, через непорозуміння, звинувачують у вбивстві господаря магазину, куди хлопці заглядали щоб дещо прикупити.
На допомогу їм мчить Вінні Гамбіні, кузен Біллі і їде він не один. З ним в містечко прибуває його вельми незвичайна і дуже ефектна подружка Мона Ліза Віто. Колись Вінні закінчив юридичний коледж, але скористатися своїми знаннями не встиг. Потрапив за грати. І зараз йому випав шанс показати на що він здатний і витягнути свого недолугого братика з в'язниці. Населення містечка буде ошелешено методами, якими скористаються Вінні і Мона, для того, щоб розібратися в цій справі. До речі, актриса Маріса Томей, яка зіграла Мону Лізу, завоювала Оскар, за кращу роль другого плану. Фільм вийшов легким і ненав'язливим. Відмінно підійде для приємного проведення часу і підняття настрою.

Режисер:
Джонатан Лінн
Країна:
Рік:
Тривалість:
120 хвилин (02:00)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Мій кузен Віннікадри з фільму Мій кузен Віннікадри з фільму Мій кузен Віннікадри з фільму Мій кузен Вінні
Мій кузен Вінні дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мій кузен Вінні українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent