UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Леді-яструб
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Леді-яструб

Ladyhawke
6 727
1
+1016
7.0
FullHD
Дія фільму відбувається в Середньовічній Європі. Філіп Гастон - виверткий і неприборканий пройдисвіт і злодій, більш відомий на прізвисько «миша», тікає з в'язниці через каналізацію. Єпископ Аквіла посилає капітана гвардії і його людей, щоб зловити втікача від шибениці в'язня. Стражники, що ховаються під чорними балахонами, знаходять Філіпа в заміському шинку і, здавалося б, повторного арешту не минути, але колишній капітан Етьєн Наварра відважно б'ється з людьми єпископа. Він їде геть в компанії врятованого Філіпа, а його супутник-яструб затримує і відлякує решту переслідувачів.
Наварра і Філіп ночують в сараї лісника, а потім злодюжка зустрічається з величезним чорним вовком і красивою таємничою жінкою Ізабо, яка супроводжує тварину. Виявляється, що цей звір і яструб - Етьєн і його кохана. Їх трагічна історія така: єпископ був без розуму від жінки і постійно доглядав за нею, але дізнавшись від духівника, що вона закохана в капітана, він зійшов з розуму від люті і зробив демонічний акт з метою наслати на пару прокляття. І тепер закохані змушені кожен день і в різний час змінювати свій вигляд (днем дівчина стає яструбом, а чоловік - вовком в нічний час доби), не маючи можливості одночасно бути один з одним в образі людини.
Це історія про дружбу, взаємодопомогу, добро і зло, любов, відвагу і самопожертву заради іншої людини.

Режисер:
Річард Доннер
Країна:
Рік:
Тривалість:
121 хвилина (02:01)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Леді-яструбкадри з фільму Леді-яструбкадри з фільму Леді-яструбкадри з фільму Леді-яструб
Леді-яструб дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Леді-яструб українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Л Гусева -Чернякова
    11 квітня 2023 01:14
    +2
    Фільм леді яструб дуже сподобалося дякую за чудовий перегляд та прикрасу гру акторів і усі знімальна групі вітаємо вас із святом Пасхи та бажаємо вам щастя і міцного здоров'я та довголіття нехай Бог береже вас усіх та дарує вам радість момент вашого
    життя 🥰💐🇺🇦