UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Бетмен: Рік Перший
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бетмен: Рік Перший

Batman: Year One
2 032
0
+37
7.4
FullHD
В анімаційному фільмі «Бетмен: Рік перший» творці постаралися розкрити відносини двох героїв - Брюса Вейна і комісара Гордона. Разом з головними героями ми проживемо рік їх життя, всі основні моменти з того часу, як вони вирішили боротися зі злом. Дізнаємося, що змусило мільярдера Вейна стати людиною-кажаном, які успіхи та невдачі були на початку його становлення як супергероя. Перший рік - це непросто невеликий відрізок часу, це початок очищення Готема від мафії, це поява інших супергероїв, яких надихне Бетмен.
Другий герой - лейтенант Гордон, його тільки перевели з іншого міста, але він не збирається прогинатися під мафію і ставати продажним копом, яких в Готемі греблю гати. Він буде вершити правосуддя - адже він офіцер поліції. Також в даній стрічці з'явиться ще один відомий багатьом персонаж - це Селіна Кайл. Вона поки всього лише повія, а не відома на весь світ злодійка. У цьому фільмі сплелися історії трьох людей, поліцейського, мільярдера і повії, які хочуть щось поміняти в своєму житті.

Режисер:
Сем Лью
Країна:
Рік:
Тривалість:
64 хвилини (01:04)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
В підбірках:
кадри з фільму Бетмен: Рік Першийкадри з фільму Бетмен: Рік Першийкадри з фільму Бетмен: Рік Першийкадри з фільму Бетмен: Рік Перший
Бетмен: Рік Перший дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Бетмен: Рік Перший українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent