UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Йолопи-розбійники
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Йолопи-розбійники

Masterminds
1 987
0
+11
5.8
FullHD
Хто з нас не мріяв володіти таким багатством - величезними грошима, що дають широкі можливості і виконують всілякі бажання. Наш головний герой, як раз є одним з тих, кого великі гроші оточують кожен день. З ранку до вечора він збирає, возить, старанно перекладає мільйони доларів, ось тільки шкода, що не свої, бо він звичайний інкасатор одного великого банку. І ось одного разу, не без допомоги улюбленої подружки, в його світлу, але злегка обділену розумом голову, вривається думка про те, що ці гроші можна просто взяти і забрати. Іншими словами, наш доблесний інкасатор прийняв безглузде рішення пограбувати банк. Заручившись підтримкою своїх дружків, щиро помолившись і давши клятву витратити гроші на благо, наш горе-грабіжник вивозить зі сховища ні багато ні мало сімнадцять мільйонів баксів! Все було б добре, якби наші недотепи, які бачили пограбування хіба що по телевізору, хоча і це сумнівно, не залишили на місці злочину величезну кількість доказів. І тепер до пристойної суми у них додалися не менші проблеми в особі поліції, яка йшла за ними по п'ятах. А адже вони ще не здогадуються, що друзі у них виявилися не самі надійні.

Режисер:
Джаред Гесс
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Йолопи-розбійникикадри з фільму Йолопи-розбійникикадри з фільму Йолопи-розбійникикадри з фільму Йолопи-розбійники
Йолопи-розбійники дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Йолопи-розбійники українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent