UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Північ у саду добра і зла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Північ у саду добра і зла

Midnight in the Garden of Good and Evil
1 495
0
00
6.6
FullHD
Саванна - на вигляд звичайне і нічим не примітне місто, в якому, проте, живуть досить дивні, загадкові і ексцентричні особистості. Вони не тільки володіють рисами, властивими персонажам з інших історичних епох, але і всім своїм виглядом показують свою ненормальність і схильність до містичних замашок. Місцеві багатії всіляко наслідують дворян і герцогів шістнадцятого століття, глава міста завжди носить при собі колбу з отрутою, погрожуючи отруїти водопровід. Старіючий афроамериканець щодня вигулює невидиму собаку, яка загинула пару років назад, а чаклунка Мінерва розмовляє з потойбічним світом і активно практикує чорну магію Вуду. У це таємниче і страшне місце приїжджає головний персонаж фільму і молодий письменник з Нью-Йорка на ім'я Джон Келсо. Йому належить підготувати невеликий нарис про бал, що влаштовується впливовим багатієм в переддень Різдва. Але прямо в розпал гучного свята вмирає юний друг господаря будинку, і тепер Келсо належить приміряти на себе образ професійного детектива, щоб не тільки дізнатися всі подробиці і обставини настільки шокуючої трагедії, але заодно і допомогти своєму другові уникнути тюремного вироку.

Режисер:
Клінт Іствуд
Країна:
Рік:
Тривалість:
155 хвилин (02:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Північ у саду добра і злакадри з фільму Північ у саду добра і злакадри з фільму Північ у саду добра і злакадри з фільму Північ у саду добра і зла
Північ у саду добра і зла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Північ у саду добра і зла українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent