UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Едді та мандрівники
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Едді та мандрівники

Eddie and the Cruisers
1 008
0
00
6.9
BDrip
Сюжет фільму «Едді та "Мандрівники"» розвивається одночасно в кількох періодах, занурюючи глядача в вісімдесяті та шістдесяті роки минулого століття. У центрі сюжету перебуває один з учасників і лідер музичного колективу «Мандрівники» Едді Вілсон, другий член команди Френк і журналістка Меггі, яка цікавиться їхньою творчістю.
Колись музична група Едді мала неймовірний успіх. Утримуючи високе положення в шістдесятих, група змогла завести цілу армію шанувальників, які змітають записи в перший же день їх появи на прилавках. Однак час ішов, і незабаром з'явилися труднощі з представниками музичної індустрії. У якийсь момент Едді пропав, а його автомобіль був виявлений.
Подія шокувала всіх, хто знав його особисто. Тіло так і не знайшли, тому зникнення лідера групи стало обростати легендами, а сам він опинився в числі безслідно зниклих людей. Але через майже двадцять років головним героям фільму «Едді та "Мандрівники" », доступного для перегляду на нашому сайті в режимі онлайн, стає відомо, що хтось розшукує невидані записи групи. І існує підозра, що цією людиною є сам Едді.

Режисер:
Мартін Девідсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Едді та мандрівникикадри з фільму Едді та мандрівникикадри з фільму Едді та мандрівникикадри з фільму Едді та мандрівники
Едді та мандрівники дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Едді та мандрівники українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent