UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дім великої матусі 3: Який батько, такий син
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дім великої матусі 3: Який батько, такий син

Big Mommas: Like Father, Like Son
4 307
0
+24
4.4
FullHD
Знаменитий чорношкірий актор Мартін Лоуренс повертається на екрани в образі Великої матусі, яка полюбилася багатьом глядачам. Після виходу другої картини про пригоди агента під прикриттям шанувальники тільки і мріяли побачити третій фільм. Тепер комедію «Великі матусі: Син як батько» можна подивитися онлайн. Малкольм Тернер продовжує блискучу службу в рядах ФБР і на цей раз намагається знешкодити банду російського мафіозі на прізвище Чирков. Справи йдуть не дуже гладко, до того ж вісімнадцятирічний пасинок Трента постійно плутається під ногами, випрошуючи підпис для музичного контракту. Це несподівано закінчується тим, що Трент стає свідком вбивства, скоєного небезпечним Чирковим. Малкольм змушений не тільки надіти свій старий костюм Великої матусі, а й надати подібний вид пасинку. Юнак перетворюється в повненька племінницю матусі Шармейн Дейзі Пірс і під новим ім'ям відправляється в жіночу школу мистецтв. Батько і син, зображуючи відв'язаних жінок, намагаються знайти флешку з цінною інформацією, проте Трент закохується в одну з учениць. І в самий невідповідний момент Чирков дізнається, хто ховається за маскою пухлощекої афроамериканки.

Режисер:
Джон Уайтселл
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Дім великої матусі 3: Який батько, такий синкадри з фільму Дім великої матусі 3: Який батько, такий синкадри з фільму Дім великої матусі 3: Який батько, такий синкадри з фільму Дім великої матусі 3: Який батько, такий син
Дім великої матусі 3: Який батько, такий син дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дім великої матусі 3: Який батько, такий син українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent