UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Швидкий і мертвий
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Швидкий і мертвий

The Quick and the Dead
3 015
0
+13
6.4
FullHD
"Швидкий і мертвий" (The Quick and the Dead) - кінострічка, яка перенесе глядачів в одне невелике місто, яке розташоване біля пустелі. Це місто відрізняється тим, що тут тільки жінки і важко хворі люди не носять зброї. У цьому місті всім заправляє така людина, як Джон Ірод. Якщо, придивитися до нього, то можна зрозуміти, що він являє собою небезпечну і жорстку людину. Кожен житель цього міста знає його, і боїться. Адже, якщо цей персонаж забажає, то будь-який живе в цьому місті може перетворитися в мерця. Але одного разу багато починає змінюватися. І це відбувається після того, як в місті з'являється незнайомець. Але це не чоловік, а молоденька жінка, яка вже є ковбоєм. Трохи пізніше з'ясовується, що її звуть Елен. І ніхто навіть уявити собі не міг, що саме вона зможе змінити порядки в цьому місті. Еллен ніяк не може повірити в те, що влада перебувала в руках однієї людини. Адже Джон не справив на неї ніякого враження, вона вважала його звичайним бандитом, не більше того. Незнайомка впевнена, що зможе змінити ситуацію в кращу сторону, але для цього потрібні однодумці, які будуть готові на все.

Режисер:
Сем Реймі
Країна:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Швидкий і мертвийкадри з фільму Швидкий і мертвийкадри з фільму Швидкий і мертвийкадри з фільму Швидкий і мертвий
Швидкий і мертвий дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Швидкий і мертвий українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent