UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Повернення Супермена
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Повернення Супермена

Superman Returns
4 860
0
+66
6.1
FullHD
Дія фільму "Повернення Супермена" (Superman Returns) відбувається через 5 років після того, як Супермен покинув землю. Лекс Лютер, весь цей час користуючись відсутністю свого головного противника, творив безчинства. Але ось найсильніша людина планети повернулася на землю і Лекса чекає нове протистояння.
Однак у Супермена і крім лиходія Лютера є важливі турботи. Він відвідує свою колишню кохану і дізнається, що у неї вже є син і вона збирається заміж за племінника власника газети, в якій працює. Лоїс сильно ображена на Супермена через тривалу відсутність і навіть пише про нього гнівні статті. Тим часом Лекс Лютер, злякавшись повернення потужного ворога, викрадає Лоїс і її сина і ховає їх в криптонітовому замку. Однак незабаром з'ясовується, що хлопчик не такий вже маленький і слабкий, як здається на перший погляд. Супермен дізнається про викрадення Лоїс і без тіні сумніву кидається рятувати її та хлопчика в криптонітовий замок Лютера.
На момент виходу фільму на екрани кінотеатрів, він був визнаний найдорожчим проектом в історії кінематографа. Варто відзначити, гроші були витрачені не даремно. Спецефекти фільму вражають уяву і були заслужено номіновано на премію Оскар.

Режисер:
Брайан Сінгер
Країна:
Рік:
Тривалість:
154 хвилини (02:34)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
В підбірках:
кадри з фільму Повернення Суперменакадри з фільму Повернення Суперменакадри з фільму Повернення Суперменакадри з фільму Повернення Супермена
Повернення Супермена дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Повернення Супермена українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent