UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Горянин 4: Кінець гри
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Горянин 4: Кінець гри

Highlander: Endgame
1 648
0
00
4.6
BDrip
Завершення культової пригодницької саги, в якій безсмертні брати і товариші Дункан і Коннор Маклауд змушені об'єднати свої сили, щоб битися з загальним заклятим ворогом - Джейкобом Келлі. Коннор вперше зустрівся віч-на-віч зі злодієм ще в далекому сімнадцятому столітті на території своїх рідних земель. На той момент Келл мав намір поневолити невинних громадян, щоб використовувати їх душі і тіла в ритуалах чорної магії. У числі жертв негідника була і мати головного героя. Переповнений ненавистю чоловік робить спробу вбити чаклуна. Але через деякий час небіжчик повстає з мертвих, щоб помститися не тільки за себе, але і за покійного прийомного батька. Протягом багатьох століть він знаходиться в пошуках схожих на себе особистостей, забираючи у них необхідні знання, сили, а також підживлюючись чужою енергією. Йому навіть вдається зібрати вірну армію магічних помічників, які із задоволенням будуть допомагати йому провертати темні і брудні справи. І ось нарешті таки настала чергова фатальна зустріч між Маклаудом і Джейкобом, який вже встиг набратися досвіду в боротьбі з безсмертними істотами. Має бути жорстока і відчайдушна сутичка не на життя, а на смерть, в якій зчепляться вищі й самі могутні сили.

Режисер:
Дуглас Арніокоскі
Країна:
Рік:
Тривалість:
87 хвилин (01:27)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Горянин 4: Кінець грикадри з фільму Горянин 4: Кінець грикадри з фільму Горянин 4: Кінець грикадри з фільму Горянин 4: Кінець гри
Горянин 4: Кінець гри дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Горянин 4: Кінець гри українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent