UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Громадянин Кейн
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Громадянин Кейн

Citizen Kane
3 264
0
+46
8.3
FullHD
Смерть людини, який створив сенсацію як поняття, привернула увагу громадськості. Рожевий бутон - останнє, що він вимовив. Джеррі Томпсон намагається з'ясувати, що означають ці слова. Ця детективна драма, що вийшла на екрани в 1941 році, стабільно входить в рейтинги найбільш значущих фільмів світового кінематографа. Стрічка стала повнометражним режисерським дебютом Орсона Веллса, якому з самого початку зйомок довелося долати складнощі, пов'язані з тим, що прототип головного персонажа - медіамагнат Вільям Рендольф Херст - категорично перешкоджав проекту. Його газети бойкотували вихід фільму, що не завадило стрічці потрапити в вісім номінацій на премію «Оскар» і отримати статуетку за кращий сценарій. Історія починається з тривалого некролога, а потім люди, які добре знали покійного Чарльза Фостера Кейна, діляться своїми спогадами про нього в інтерв'ю, що перетікає у флешбеки. Не відмовте собі в задоволенні дивитися онлайн «Громадянин Кейн».

Режисер:
Орсон Веллс
Країна:
Рік:
Тривалість:
119 хвилин (01:59)
Звук:
багатоголосий закадровий | Омікрон
кадри з фільму Громадянин Кейнкадри з фільму Громадянин Кейнкадри з фільму Громадянин Кейнкадри з фільму Громадянин Кейн
Громадянин Кейн дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Громадянин Кейн українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent