UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ескорт
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ескорт

The Escort
2 726
0
+22
6.0
FullHD
Будь-яка американська (і не тільки) дівчина мріє про світле майбутнє: хороша робота, багатий і успішний чоловік, красива машина і багато друзів. Головна героїня кінострічки «Ескорт» не є винятком, але, за волею долі їй довелося влаштуватися на роботу в агентство, яке надає інтим-послуги для заможних клієнтів. Дівчині хоч якось треба себе прогодувати, так що вибору особливого не було.
З іншого боку у нас історія одного журналіста, який відчайдушно потребує сюжет. У своєму прагненні надати редакції привабливу історію, чоловік занурюється в саму гущу відносин дівчаток за викликом.
Вони зустрічаються в той момент, коли обидва потребують допомоги. Журналіст втрачає роботу, а дівчина має гостру потребу в охоронцю, який зможе захистити її від занадто приставучих клієнтів. По ходу роботи, між ними починають зароджуватися далеко не прості, ділові відносини, що і призводить до несподіваних наслідків.
Якісна акторська робота, гарна операторська постановка сцен і закручений сюжет з несподіваним фіналом характеризують представлену картину не простим прохідним фільмом, а зворушливою мелодрамою про непрості стосунки між двома абсолютно різними людьми.

Режисер:
Will Slocombe
Країна:
Рік:
Тривалість:
88 хвилин (01:28)
Звук:
багатоголосий закадровий | студія AAA-sound
кадри з фільму Ескорткадри з фільму Ескорткадри з фільму Ескорткадри з фільму Ескорт
Ескорт дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ескорт українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent