UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Черговий тато в таборі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Черговий тато в таборі

Daddy Day Camp
2 211
0
+35
3.0
BDrip
Двом дійовим особам, які нам знайомі по першій частині фільму «Чергового тата», треба буде розв'язати досить непросте завдання, взявши на себе управління дитячим табором. Чарлі і Філ зовсім не здогадуються, як потрібно вирішувати проблеми з настільки нестандартним закладом: напівзруйновані будинки потребують термінового ремонту, дітлахи вічно голодні і злі. Звичайно, всю свою ненависть невгамовна малеча і буде вихлюпувати на двох нових мужиків, які вирішили, що їм під силу впоратися з натовпом демонів.
Чарлі розуміє, що без сторонньої допомоги тут не обійтися. Його рідний батько міг би вирішити проблему, так як він є полковником, знайомим з азами тренування бійців, але навіть такий суворий і сердитий вояка зіткнеться з труднощами під час спілкування з «відпочиваючими». Чи зможуть троє невдалих батьків досягти успіху?
«Черговий тато в таборі» - відмінна комедія для всієї родини, де глядачі стануть свідками неймовірних пригод дорослих і малят. Хто вийде переможцем з такої складної психологічної сутички? Весь напрацьований за роки досвід стає марним, коли мова йде про роботу з підлітками, і тільки унікальний підхід дозволить вирішити актуальну проблему і запобігти виникненню справжнього хаосу, який вже здається на горизонті.

Режисер:
Фред Сэвэдж
Країна:
Рік:
Тривалість:
89 хвилин (01:29)
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Черговий тато в таборікадри з фільму Черговий тато в таборікадри з фільму Черговий тато в таборікадри з фільму Черговий тато в таборі
Черговий тато в таборі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Черговий тато в таборі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent