UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Незрівнянний містер Фокс / Фантастичний містер Лис
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Незрівнянний містер Фокс / Фантастичний містер Лис

Fantastic Mr. Fox
5 545
0
+88
7.9
FullHD
Фільм "Незрівнянний містер Фокс " прекрасний доказ того, що і дорослі і діти можуть дивитися один і той же мультиплікаційний фільм не відриваючись від екранів ні на секунду. Казковий ляльковий світ, який привертає увагу дітей, дуже яскравий і багатогранний. Але для дорослих фільм відкриє багато сторін соціальних відносин, таких як відносини між сусідами. Добрі посмішки і вітання при зустрічі перетікають в згубне протистояння ціною в життя. Переробки, в які потрапляють герої фільму, є монументальними і прокладають паралель між усіма сферами діяльності активної дорослої людини. Дружина головного героя дарує йому дитину, що змушує Фокса переглянути всі свої життєві позиції, так дбайливо збережені раніше. Однак від натури не втечеш і, незважаючи на всі перепони, Фокс повертається до колишніх справах. Однак чи вистачить йому жвавості розуму, щоб зберегти сім'ю і фортецю домівки? Інтелектуальний гумор, присутній в діалогах героїв, приковує увагу на перших секундах перегляду. Глибокий сенс того, що відбувається відкривається моментально і не відпускає до фінальних титрів.

Режисер:
Вес Андерсон
Країна:
Рік:
Тривалість:
87 хвилин (01:27)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Незрівнянний містер Фокс  / Фантастичний містер Лискадри з фільму Незрівнянний містер Фокс  / Фантастичний містер Лискадри з фільму Незрівнянний містер Фокс  / Фантастичний містер Лискадри з фільму Незрівнянний містер Фокс  / Фантастичний містер Лис
Незрівнянний містер Фокс  / Фантастичний містер Лис дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Незрівнянний містер Фокс / Фантастичний містер Лис українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent