UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Простір
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Простір

The Expanse
6 177
0
+1010
8.4
FullHD
В основу сюжету науково-фантастичного серіалу «Простір» ліг роман під назвою «Пробудження Левіафана», написаний двома американськими авторами Деніелом Абрахамом і Таєм Френком.
Дія серіалу переносить глядача приблизно на двісті років в майбутнє. За цей час людству вдалося зробити настільки великий крок в сфері науково-технічного прогресу, що це дозволило людям колонізувати всю Сонячну систему. Марс, Місяць і Пояс Астероїдів більше не позбавлені життя, але, незважаючи на це, Всесвіт продовжує таїти в собі безліч небезпек. Одного разу, космічний корабель Кентербері, що займається доставкою льоду з кілець Сатурна, під час чергового рейсу отримує сигнал лиха від судна під назвою Скопулі. Члени екіпажу, не роздумуючи відправляються на допомогу, однак прибувши на місце, вони виявляють, що на борту зорельота нікого немає. Але на цьому їх проблеми не закінчуються, і незабаром їм самим доводиться вести гонку на виживання.
Через деякий час після цих подій, досвідчений детектив Міллер починає розслідувати справу, пов'язану з таємничим зникненням молодої дівчини на ім'я Джуі Мао. Докази приводять його на борт того самого корабля Скопулі, де Міллер знайомиться з капітаном, який вирішує допомогти детективові в непростому розслідуванні. У той момент вони навіть уявити собі не могли, що їм доведеться зіткнутися з масштабною змовою, яка може обернутися кровопролитною війною.

Режисер:
Jeff Woolnough, Terry McDonough, Роберт Ліберман
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka (s1-2), AniUA (s3-4),Dniprofilm(s5)
Статус:
6 сезон 2 серія
кадри з фільму Простіркадри з фільму Простіркадри з фільму Простіркадри з фільму Простір
Простір дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Простір 6 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent