UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Планкет та Маклейн
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Планкет та Маклейн

Plunkett & MacLeane
1 415
0
+11
6.4
FullHD
"Планкет та Маклейн" (Plunkett & Macleane) - картина виробництва Великобританії (1999 рік). Фільм знятий в стилі бойовика і драми (як це зазвичай буває). Це історія про двох молодих людей, які стали відомими розбійниками свого часу. Один повинен був стати аптекарем, але вирішив змінити своє життя. Його звуть Планкет. Другого звати Маклейн. Він загруз у боргах по саме горло і тепер змушений розбишакувати. Разом вони невловимі. Вони роблять самі зухвалі пограбування, ніхто не може встояти перед ними. Але є така унікальна 'коштовність', яку не під силу підкорити навіть ці два талановитих грабіжника. Це дочка самого королівського прокурора, яку звуть Ребекка. Природно, що вона стає їхньою головною метою. Веселе, бадьоре і яскраве враження залишає цей фільм. Цікаві ситуації і загадкові інтриги не змусять нудьгувати свого глядача. Дія фільму привертає увагу з самого початку і не відпускає до самого кінця. Історія, для якої немає необхідності реальної історії і твердої логіки. Хороший фільм кінця XX століття.

Режисер:
Джейк Скотт
Рік:
Тривалість:
99 хвилин (01:39)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Планкет та Маклейнкадри з фільму Планкет та Маклейнкадри з фільму Планкет та Маклейнкадри з фільму Планкет та Маклейн
Планкет та Маклейн дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Планкет та Маклейн українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent