UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Я Вбиваю Велетнів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Я Вбиваю Велетнів

I Kill Giants
1 664
0
+24
6.2
FullHD
Барбара Торсон намагається не звертати уваги на витівки однокласників. Вона трохи дивно поводиться, і часом безглуздо одягається. Це не привід зло жартувати над дівчинкою. Але, школярі, на жаль, так не вважають. Підлітки не пропускають нагоди штовхнути Барбару, обізвати образливим прізвиськом. Не можна сказати, щоб дівчинку це зовсім не зачіпало. Їй прикро і прикро від такої поведінки однолітків. Юна міс звикла поодинці відстоювати себе, давати відсіч грубіянам.
У вільний час Барбара рятує світ. Вона знає дорогу в країну велетнів. Знає, що ці злісні істоти ненавидять людей і намагаються вижити їх з прекрасної планети Земля усіма способами. Барбара володіє магією, їй відомі страшні заклинання. І вона часто використовує чаклунські чари і чарівний молот, щоб зірвати підступні плани гігантських чудовиськ. Дівчинка завжди напоготові, вона легко може розпізнати ознаки, які передвіщають нещастя і загибель оточуючих. Про свою непросту місію рятівниці людства, головна героїня розповіла шкільному психологу місіс Моллі і найкращій подрузі Софії. Спочатку і подруга, і психолог не повірили юній Торсон. Але, все змінилося, коли ситуація стала критичною.

Режисер:
Anders Walter
Рік:
Тривалість:
106 хвилин (01:46)
Звук:
професійно дубльований | студія Tretyakoff production
кадри з фільму Я Вбиваю Велетнівкадри з фільму Я Вбиваю Велетнівкадри з фільму Я Вбиваю Велетнівкадри з фільму Я Вбиваю Велетнів
Я Вбиваю Велетнів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Я Вбиваю Велетнів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent