UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Розбірки у маленькому Токіо
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Розбірки у маленькому Токіо

Showdown in Little Tokyo
2 356
0
+44
6.1
FullHD
«Розборки в маленькому Токіо» ( «Showdown in Little Tokyo») - чудовий фільм-екшн від Марка Лестера. Така собі ностальгія за тими далекими часами, коли молоді круті хлопці - Дольф Лундгрен, Брендон Лі, Чак Норріс або Жан Клод Ванн Дамм тільки-тільки починали виховувати лиходіїв. «Маленьке Токіо» - це назва невеличкого японського райончик в самому центрі гігантських кам'яних джунглів Лос-Анджелеса. Саме «маленьке Токіо» завжди славилося на весь мегаполіс своїми кривавими розбірками і жорстокими кримінальними засадами. Полісмен Кріс Кеннер (Дольф Лундгрен) - справжній боєць східних єдиноборств, брила м'язів, досвідчений майстер і його напарник Джонні Мурату (Брендон Лі) - простий сільський хлопець, однак, не менше славний воїн, готові протистояти всій бойової потужності японського наркобізнесу. Наркобарони «міста ангелів» хитрі й розумні, багаті і надзвичайно виверткі. Але вони навіть і не припускають, які сюрпризи здатні піднести їм два молодих хлопця-поліцейських. Кримінальний світ, бережися! Але ще краще - як можна швидше рятуйся! Кріс і Джонні вже зовсім поруч, і щосили поспішають розімнутися!

Режисер:
Марк Лестер
Країна:
Рік:
Тривалість:
79 хвилин (01:19)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Розбірки у маленькому Токіокадри з фільму Розбірки у маленькому Токіокадри з фільму Розбірки у маленькому Токіокадри з фільму Розбірки у маленькому Токіо
Розбірки у маленькому Токіо дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Розбірки у маленькому Токіо українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent