UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Скубі Ду-2: Монстри на волі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Скубі Ду-2: Монстри на волі

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
3 830
1
+713
5.0
720p
На цей раз герої мультфільму ожили і стали персонажами художньої кінострічки. Сміховинний пес Скубі-Ду як і раніше більше всього на світі боїться привидів. Корпорація «Таємниця» ледь не розпавшись, сьогодні знаходиться в апогеї слави. Хлопців в якості почесних гостей запрошують на відкриття музею криміналістики в містечку Кулсвілль.
Довгоочікуване свято в розпалі, раптово в залі запанував хаос, крізь розбите вікно вривається величезний птеродактиль, заявляє, що команді Скубі-Ду буде непереливки і починає трощити все на своєму шляху. Намагаючись спіймати його, Шегі і Скубі виявилися міцно прив'язаними до ніг чудовиська мотузками, вони носяться по залу слідом за страшним монстром.
Кореспонденти атакують керівника корпорації «Таємниця» Фреда Джонса. Слідопит дає коротке інтерв'ю чарівній кореспондентці, але ввечері, переглядаючи сюжет за участю свого боса, друзі розуміють, що в уста їх товариша вклали зовсім інший текст.
Жителі Кулсвілля вражені жахливою новиною, на їх улюблене місто готує напад ціла армія монстрів, а їхнім ватажком стане лиходій, який увірвався в зал музею в момент його відкриття.

Режисер:
Раджа Госнелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Скубі Ду-2: Монстри на волікадри з фільму Скубі Ду-2: Монстри на волікадри з фільму Скубі Ду-2: Монстри на волікадри з фільму Скубі Ду-2: Монстри на волі
Скубі Ду-2: Монстри на волі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Скубі Ду-2: Монстри на волі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. бандера
    бандера
    16 квітня 2022 19:49
    0
    чому незаходе :(