UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вечеря
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вечеря

The Dinner
1 571
0
00
4.5
FullHD
Захоплююча кінокартина є екранізацією популярного однойменного роману знаменитого письменника на ім'я Герман Кох. Нетривіальна і в той же час неймовірно життєва кінострічка занурить телеглядача в дивовижну атмосферу непростих сімейних відносин.
У центрі подій, що розвиваються виявляються сім'ї двох братів. Пол є професором історії і письменником-невдахою. Також у нього серйозні душевні проблеми. Він зі своєю дружиною приймає рішення разом повечеряти у брата Стена - успішного конгресмена, який проводить багато часу в Вашингтоні, через що родичі досить рідко бачаться. Ось тільки привід для сімейної вечері не дуже радісний. Батьки викрили своїх синів-підлітків в скоєнні тяжкого злочину, який залишився безкарним, і з цим треба щось робити. Тому брати з дружинами, зібравшись вчотирьох, розуміють, що пора обговорити ситуацію, що склалася. У міру подачі страв наші герої розкривають карти і показують себе з абсолютно несподіваних сторін. У дружин свій погляд на обставини, у подружжя - свої нюанси. В ході напруженої розмови поступово починають проявлятися жахливі таємниці, які довгий час були приховані.

Режисер:
Орен Муверман
Країна:
Рік:
Тривалість:
120 хвилин (02:00)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Вечерякадри з фільму Вечерякадри з фільму Вечерякадри з фільму Вечеря
Вечеря дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вечеря українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent