UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Райський проект
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Райський проект

The Lazarus Project
1 527
0
+22
6.2
FullHD
«Райський проект» (The Lazarus Project) це режисерський дебют Джона Гленна. Слід зазначити, що для свого старту в ролі постановника він не побоявся складної теми, яку сам же Гленн і розвинув як сценарист. Чи слід давати людині другий шанс на життя, і якщо «так», то як йому слід цей шанс використати? Адже минуле життя постійно стоїть за спиною, від нього нікуди не дітися. Важко однозначно сказати, наскільки успішною вийшла спроба режисера, але він зробив все, або майже все, щоб знайти відповідь. Для цього Джон не побоявся зняти справжній фільм - головоломку, де в спалахах справжнього і минулого змішав містичний трилер, драму і детектив. Головний герой Бен, вельми переконливо зіграний Полом Вокером, засуджений до смертної кари за кілька вбивств, які він не скоював. Вирок було виконано, але герой не помер, а прокидається в повному дивацтв місті. Він намагається зрозуміти, що ж насправді сталося, на межі божевілля метається між новою даністю і спогадами про своє минуле, про свою сім'ю. Химерні переплетення сюжету, посилені рваним монтажем і чарівною музикою Браяна Тайлера, постійно «чіпляють» глядача, не дають відірватися від екрану, змушують думати над заданими режисером питаннями.

Режисер:
Джон Гленн
Рік:
Тривалість:
100 хвилин (01:40)
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Райський проекткадри з фільму Райський проекткадри з фільму Райський проекткадри з фільму Райський проект
Райський проект дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Райський проект українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent