UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Найдовший тиждень
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Найдовший тиждень

The Longest Week
1 611
0
+11
5.4
BDrip
І знову про те, що багаті теж плачуть в романтичній комедії про мажорів, що не подорослішали яким хочеться бути коханими. Головна інтрига закручена між Біллі Крудап ( «Велика риба»), Олівією Вайлд ( «Доктор Хаус») і Джейсоном Бейтманом ( «Хенкок»). Вдалий режисерський дебют Пітера Гланця в повнометражному кіно розповідає історію давнього суперництва між двома кращими друзями. Один тільки що познайомився з чарівною дівчиною. Іншого вигнали з дому і зняли з постачання. Обом під сорок, але ведуть вони себе здебільшого як молодики, не обтяжені турботами і клопотами. Ділан спочатку дасть притулок «бездомному» Конраду, але запідозривши в симпатії до Беатріс, теж виставить за двері. Недовго думаючи, Конрад попроситься жити до дівчини кращого друга і обзаведеться новою темою для розмов зі своїм психотерапевтом. На те, щоб розібратися зі своїми бажаннями і тим, як домогтися їхнього втілення, у безнадійного романтика Конрада є півтори години екранного часу. Для того щоб дізнатися, як далі будуть розвиватися події, рекомендуємо дивитися онлайн «Найдовший тиждень».

Режисер:
Пітер Гланц
Країна:
Рік:
Тривалість:
86 хвилин (01:26)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Найдовший тижденькадри з фільму Найдовший тижденькадри з фільму Найдовший тижденькадри з фільму Найдовший тиждень
Найдовший тиждень дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Найдовший тиждень українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent