UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Та, що говорить із Привидами
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Та, що говорить із Привидами

Ghost Whisperer
24 056
0
+1818
6.4
BDrip
Серіал «Та, що говорить з привидами» з перших же серій завоював популярність у глядачів різних країн. Дженніфер Лав Х'юїт, яка зіграла головну героїню Мелінду Гордон, два роки поспіль (2007 і 2008) була визнана кращою телеактрисою на премії «Сатурн». Мелінда вдало вийшла заміж і переїхала в невелике містечко. На новому місці дівчина відкрила свій магазин і почала успішно розвивати бізнес. На перший погляд може здатися, що головна героїня нічим не відрізняється від безлічі інших дівчат, але у неї є дивовижний дар - вона чує примар і може з ними спілкуватися.
Душі померлих людей намагаються через дівчину донести інформацію і те, про що вони не встигли сказати рідним і близьким. У багатьох привидів залишилися незавершені справи, які не дають їм знайти спокій в потойбічному світі. Мелінда виступає в якості посередника між світом живих людей і загробним світом. Її дар допомагає привидам знайти вічний спокій. Але не все так просто, адже духи бувають не тільки з добрими помислами. Хто знає, ким виявиться черговий привид, який звернувся за допомогою? Добре, що у головної героїні є люблячий чоловік і вірна подруга. Коли поруч близькі люди, то навіть злі духи не страшні.

Режисер:
Йен Сендер, Ерік Ланевилль, John Gray
Країна:
Рік:
Тривалість:
60 хвилин (01:00)
Звук:
двоголосий закадровий | Кіно
Статус:
4 сезон 23 серія
кадри з фільму Та, що говорить із Привидамикадри з фільму Та, що говорить із Привидамикадри з фільму Та, що говорить із Привидамикадри з фільму Та, що говорить із Привидами
Та, що говорить із Привидами дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Та, що говорить із Привидами 4 сезон 23 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent