UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Зниклий безвісти 2: Початок
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Зниклий безвісти 2: Початок

Missing in Action 2: The Beginning
1 461
0
+22
5.3
FullHD
«Зниклий безвісти 2:Початок» (Missing in Action 2: The Beginning) - класика всіх бойовиків, шедевр американського кінематографа, в головній ролі знімається Чак Норріс! Дія картини відбувається під час війни з В'єтнамом, полковник Бреддок (якого грає Чак Норріс) зі своїм загоном потрапляє в полон. Для нього немає нічого гіршого, ніж втратити своїх солдатів, друзів і кращих бійців. і ось йому вдається втекти. З цього самого моменту він веде партизанську війну, щоб звільнити солдатів з полону. Йому доводиться протистояти, по суті, цілому табору супротивника, але що таке дивізія проти залізної мотивації, непохитної волі і сили. Це фільм зі змістом, а не просто чергова стрілялка. Тут немає надутого патріотизму - борг перед Батьківщиною та інші порожні гучні слова, тільки взаємовиручка, бажання один одному допомогти, врятувати своїх друзів, товаришів. Тут непридумана війна, невигадані герої, сила духу, боротьба за свободу. Цікавий сюжет, кожна деталь продумана, море позитивних емоцій і задоволення від перегляду гарантовані!

Режисер:
Ленс Хул
Країна:
Рік:
Тривалість:
100 хвилин (01:40)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Зниклий безвісти 2: Початоккадри з фільму Зниклий безвісти 2: Початоккадри з фільму Зниклий безвісти 2: Початоккадри з фільму Зниклий безвісти 2: Початок
Зниклий безвісти 2: Початок дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Зниклий безвісти 2: Початок українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent