UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Останній бойскаут
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Останній бойскаут

The Last Boy Scout
3 847
0
+55
7.0
FullHD
Гарячий дует - Брюс Вілліс і Деймон Вайанс - можна побачити у фільмі «Останній бойскаут» 90-х років. Бойовик Тоні Скотта оповідає про детектива на ім'я Джо Хелленбек, який колись мав шану і повагу, і служив в охороні самого президента США, а нині - затуманює своє життя алкоголем. Джо належить все-таки встати на ноги і з новими силами взятися за справу. Напарником його стане непростий хлопець Джиммі Дікс, колишній гравець в американський футбол. Сьогодні у Джо все йде не так, як хотілося б. До того ж він знаходить свою дружину в ліжку з найкращим другом. Але, ця невесела обставина все ж обернеться для Джо початком нової діяльності. Приятель пропонує Джо роботу охоронцем однієї стриптизерки. Що ж, дамочку уберегти йому не вдається, і в перший же день знайомства її вбивають. Але ось її хлопець Джиммі стає напарником в пошуку істини для Джо. І тепер вони удвох потрапляють під чималу загрозу з боку мафіозі, дорогу яким хлопці перейшли своєю зайвою допитливістю.

Режисер:
Тоні Скотт
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Останній бойскауткадри з фільму Останній бойскауткадри з фільму Останній бойскауткадри з фільму Останній бойскаут
Останній бойскаут дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Останній бойскаут українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent