UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Легенда про Баггера Венса
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Легенда про Баггера Венса

The Legend of Bagger Vance
1 306
0
+55
6.7
720p
"Легенда Баггера Венса" (The Legend of Bagger Vance) - це зворушливий фільм, який змушує глядача задуматися після перегляду. Знятий за мотивами однойменного роману Стівена Прессфілда, написаного за 5 років до виходу фільму в 2000 році. Сюжет розвивається в місті Саванна, штату Джорджія в кінці 20-х років під час великої депресії. Життя кращого гольфіста цього міста, колись було американською мрією. Однак почалася Перша світова війна, і він відправився воювати. По поверненню через 15 років на батьківщину, він з жахом виявляє, що його життя вже не буде колишнім через події, які відбулися за час його відсутності, і йде в запій. Але його запрошують на дуже важливу подію, яка стосується його колишньої дівчини, він повинен взяти участь в матчі з гольфу і виграти. Однак взявши м'ячі і ключки, після практики він розуміє що втратив всі навички, але тут несподівано на зустріч нашому герою приходить якийсь Баггер Венс і пропонує навчити його знову. Це один з не багатьох, по праву старих і добрих фільмів, які дадуть вам мотивацію ніколи не здаватися, на чужому прикладі.

Режисер:
Роберт Редфорд
Країна:
Рік:
Тривалість:
126 хвилин (02:06)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Легенда про Баггера Венсакадри з фільму Легенда про Баггера Венсакадри з фільму Легенда про Баггера Венсакадри з фільму Легенда про Баггера Венса
Легенда про Баггера Венса дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Легенда про Баггера Венса українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent