UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Планета скарбів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Планета скарбів

Treasure Planet
16 587
0
+4046
7.2
720p
Знаменитий пригодницький роман Роберта Льюїса Стівенсона переносили на великі і малі екрани близько сотні раз, але така інтерпретація ще нікому не приходила в голову. Автори таких легендарних мультфільмів як «Русалонька» та «Аладдін» придумали перенести дію в далеке майбутнє, де люди живуть на штучних планетах і вільно борознять простори безкрайнього космосу. У цьому світі існує «Планета скарбів», а історію про неї можна подивитися онлайн. Юний бунтар Джим Хоукінс отримує секретну скриню від потерпілого крах незнайомця. У скрині Джим знаходить піратську карту галактики, про яку він чув ще в дитинстві з маминих казок. Порадившись зі своїм старим товаришем, доктором Делбертом Доблером, вони вирішують швидше відправитися на пошуки Планети Скарбів, де за легендою найбільший пірат Флінт поховав свої незліченні багатства. Разом з відважним капітаном Амелією вони збирають екіпаж бувалих космоплавателів, не підозрюючи, що всі їх матроси не випадково опинилися на цьому судні.

Режисер:
Рон Клементc
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
професійний дубльований | Новий Канал
кадри з фільму Планета скарбівкадри з фільму Планета скарбівкадри з фільму Планета скарбівкадри з фільму Планета скарбів
Планета скарбів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Планета скарбів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent