UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Небесний капітан і світ майбутнього
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Небесний капітан і світ майбутнього

Sky Captain and the World of Tomorrow
1 755
0
+33
6.1
720p
Ґвінет Пелтров, Анджеліна Джолі і Джуд Лоу в стильному пригодницько-фантастичному мальованому ретро-екшені "Небесний капітан та світ майбутнього" про світ 1939 року, атакований літаючими роботами, надісланими божевільним професором, який задумав для початку винищити все людство, а потім заселити світ заново . Поллі Перкінс - прискіплива і безстрашна журналістка нью-йоркської газети, працює над матеріалом про зникнення шести відомих вчених. Записка, залишена невідомим для Поллі, повинна пролити світло на ім'я наступної жертви викрадачів. Слід приводить її в кінотеатр, де дівчина зустрічається з заляканим доктором Дженнінгсом, який запевняє її, що незабаром за ним прийде якийсь професор Тотенкопф. В цей час місто атакують літаючі роботи, на боротьбу з якими викликають командира спеціальної ескадрильї Джо Саллівана, прозваного Небесним Капітаном. ЗМІ в усьому світі рапортують про аналогічні атаки невідомих механічних істот. Перкінс і Салліван об'єднують зусилля в боротьбі за звільнення Миру.

Режисер:
Керрі Конран
Рік:
Тривалість:
106 хвилин (01:46)
Звук:
двоголосий закадровий | Кіно
кадри з фільму Небесний капітан і світ майбутньогокадри з фільму Небесний капітан і світ майбутньогокадри з фільму Небесний капітан і світ майбутньогокадри з фільму Небесний капітан і світ майбутнього
Небесний капітан і світ майбутнього дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Небесний капітан і світ майбутнього українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent