UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Гріфіни / Сім'янин
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гріфіни / Сім'янин

Family Guy
19 497
0
+2123
8.2
FullHD
Гучний американський анімаційний серіал, який зайняв сьому сходинку в списку «100 кращих мультсеріалів». «Гріффіни» - номінант і лауреат безлічі престижних премій, в тому числі «Еммі» в категорії «Кращий комедійний серіал». Неблагополучне сімейство Гріффінів живе у вигаданому місті Куахозі, штат Род-Айленд. Глава сім'ї Пітер ледачий, незграбний і егоїстичний, любить пити пиво і плоскі жарти. Його дружина Лоїс - лицемірна домогосподарка. Діти Гріффінів - негарна Мег, у якій проблеми з однолітками, дурний Кріс і однорічний вундеркінд-лиходій Стьюї. Ще в родині є домашній вихованець - говорячий пес Браян. Гріффіни часто потрапляють в абсурдні ситуації, а також цинічно і неполіткоректно жартують. Наприклад, під час відпочинку на фестивалі устриць Пітер і Кріс знущалися над представниками нетрадиційної сексуальної орієнтації. В іншому епізоді Стьюї разом з Браяном подорожує по паралельних світах, які представляють пародію на американське суспільство і висміюють релігійні і соціальні цінності. Дивіться онлайн в нашому інтернет-кінотеатрі скандально відомий мультсеріал «Гріффіни».

Режисер:
Пітер Шин
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хвилини (00:22)
Звук:
професійний дубльований | ISP Film (s1-9), багатоголосий закадровий | ТакТреба (s9-15), багатоголосий закадровий | СімпсониUA (s16-19)
Статус:
21 сезон 3 серія
кадри з фільму Гріфіни / Сім'янинкадри з фільму Гріфіни / Сім'янинкадри з фільму Гріфіни / Сім'янинкадри з фільму Гріфіни / Сім'янин
Гріфіни / Сім'янин дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Гріфіни / Сім'янин 21 сезон 3 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent