UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Американський ніндзя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Американський ніндзя

American Ninja
5 168
0
+99
5.4
FullHD
Фільм "Американський ніндзя" (American Ninja) - один з величних творів Сема Ферстенберга, який відноситься до американського кінематографа. За жанром цей фільм нагадує бойовик, але також властиві елементи драми. Незважаючи на те, що прем'єра фільму відбулася в далекому 1985 році, бойові мистецтва не втратили свою популярність в сучасному суспільстві. За сюжетом, головний герой Джо Армстронг, якому виповнилося лише 18 років, був покликаний супроводжувати конвой. На даний конвой готується напад бандитів. Під час подібної атаки, головний герой впізнає таємничого воїна, який був вилитий ніндзя. Що ж сталося далі з долею рядового філіппінського загону. Які факти він знайде про своє минуле, і що його чекає в майбутньому. Варто відзначити роботу композитора Майкла Лінна, який зробив все, щоб сюжет був цікавим і захопливим. Фільм Американський ніндзя - 95 хвилин захоплюючої гри акторів, а також неймовірних сцен з несподіваною розв'язкою, які залишать море позитивних емоцій у кожного глядача. Ця історія стала прикладом для інших команд-професіоналів, які згодом створювали схожі картини, що мають величезну популярність.

Режисер:
Сем Фьорстенберг
Країна:
Рік:
Тривалість:
95 хвилин (01:35)
Звук:
професійний дубльований | НЛО-ТВ
кадри з фільму Американський ніндзякадри з фільму Американський ніндзякадри з фільму Американський ніндзякадри з фільму Американський ніндзя
Американський ніндзя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Американський ніндзя українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent